Karnawałowy Bal Przebierańców

2014-12-30 07:38:18(ost. akt: 2014-12-30 10:39:14)

Autor zdjęcia: Materiały organizatora

Oprawa muzyczna i prowadzenie balu – DJ. Atrakcyjne nagrody za najciekawsze przebrania to część atrakcji karnawałowego szaleństwa.
MENU

Dania gorące w bufecie:
Krem pomidorowo – paprykowy z ziołowymi grzaneczkami
Paski polędwiczki wieprzowej podane z sosem tzatzyki
Grillowane fileciki z kurczaka przekładane szpinakiem i suszonymi pomidorami zapiekane pod niebieskim serem
Dorsz w sosie maślanym z prażonymi migdałami
Penne z sosem kurkowym i grillowanymi paskami kurczaka
Grillowane warzywa na ostro, kopytka obsmażane z grillowana cebulką, opiekane ziemniaczki

Po północy:
Pikantna zupa gulaszowa z czuszką

Dania zimne w bufecie:
Szczupak faszerowany, roladka z łososia z paluszkami krabowymi
Wybór mięs pieczonych i wędzonych / karkówka, schab, boczek /
Pasztet wileński, smalczyk z jabłkiem i czerwonym pieprzem
Sałatka grecka
Sałatka z grillowanymi kawałkami kurczaka, pomidorkami cherry i czosnkowymi grzankami
Sałata z prażonymi pestkami dyni i słonecznika z grillowanym łososiem z ziołowym winegretem
Pikle, sosy, marynaty

Słodki stół:
Szarlotka, malinowa fantazja, ciasto jogurtowe z kremem budyniowym, mus czekoladowy z sosem toffi

Napoje:
Woda, soki owocowe, kawa i herbata – bez limitu

1-os. zaproszenie – 100 zł


2001-2024 © Gazeta Olsztyńska, Wszelkie prawa zastrzeżone, Galindia Sp. z o. o., 10-364 Olsztyn, ul. Tracka 5